Наші гарантії збереження конфіденційності

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Для того, щоб краще Вас захистити, ми публічно розміщуємо дане повідомлення, з докладним поясненням для чого нам необхідна надана Вами інформація і як вона буде використана.

Інформація, яку ми збираємо:

Ця замітка відноситься до всієї інформації, зібраної або представленої на веб-сайті. На сторінках нашого сайту Ви можете замовляти продукцію, робити запити і реєструватися для участі в акції та отримання знижок. В такому випадку, буде потрібно наступна особиста інформація про Вас:

  • Ім’я
  • E-mail адреса
  • Контактний номер

 

На деяких сторінках, Ви можете вказувати інформацію про інших людей. Наприклад, якщо Ви замовляєте подарунок онлайн і хочете здійснити його доставку безпосередньо одержувачу, необхідно буде надати адресу одержувача. В такому випадку, буде потрібно наступна особиста інформація про Вашому одержувача:

  • Ім’я
  • Адреса
  • Контактний номер

 

Як ми використовуємо інформацію:

Інформація, надана Вами про себе при розміщенні замовлення, використовується нашою компанією тільки для виконання Вашого замовлення. Ми не надаємо цю інформацію стороннім особам і використовуємо її лише для виконання Вашого замовлення в зазначені терміни. Інформація, надана Вами про кого-небудь при оформленні замовлення, використовується нашою компанією тільки для доставки Вашого замовлення і для підтвердження доставки. У зв’язку з цим дана інформація не може бути передана нікому, крім тих осіб (співробітників компанії Yaksobi), які безпосередньо здійснюють доставку Вашого замовлення. До Вашого замовлення ми можемо докласти фірмову картку, в якій Ви зможете повідомити Вашому одержувачу від кого цей подарунок. Інформація, яку Ви зазначаєте у фірмовій картці, використовується тільки з цією метою і доставляється Вашого одержувача. Ми використовуємо Вашу зворотну адресу електронної пошти для відповіді на отримане електронне повідомлення. Ця адреса використовується тільки з цією метою і не надається стороннім особам. Ви можете зареєструватися на нашому сайті для отримання інформації про новинки каталогу і нові послуги. Ви не будете отримувати цю інформацію, якщо не заповніть реєстраційну форму. І нарешті, ми ніколи не використовуємо особисту інформацію надану Вами онлайн сторонніх цілях, дана інформація може бути використана тільки в цілях, описаних вище.

Наші зобов’язання щодо забезпечення безпеки даних

Для запобігання несанкціонованого доступу, забезпечення точності даних і забезпечення правильного використання інформації, ми зробили всі необхідні фізичні, електронні та управлінські процедури для захисту та забезпечення безпеки інформації, яку ми збираємо на нашому сайті.

Політика повернень

yaksobi.com.ua гарантує повернення коштів.

Повернення Вашої оплати можливий у таких випадках:

  • замовлення скасовано Вами заздалегідь, до дати доставки вказаною у Вашому замовленні;
  • повторна оплата за замовленням;
  • якщо необхідна доплата за замовленням для його успішної доставки.

Якщо Ваше замовлення вже доставлено – повернення оплати за даним замовленням не може бути проведено. Якщо у Вас є зауваження стосовно якості букета, в якості компенсації ми можемо зробити доставку подарунка від нашої компанії або доставку компенсаційного букета.

Коментарі відносно Вашого замовлення приймаються протягом 7 днів з моменту доставки замовлення та будуть розглянуті в максимально короткі терміни.

Оскільки квіти, цукерки, фруктові корзини – є швидкопсувними продуктами, наша компанія залишає за собою право зміни складу і зовнішнього вигляду товару на 20-25% із збереженням загального виду та вартості компонентів.